Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Igazi NŐ

2015.10.24

96a1a0801a432552a8942c51f72176c7.jpg

Az igazi nő tiszta lelkétől és a szívéből áradó szeretettől válik angyali teremtéssé.
Egy nőnek minél magasabb az érzelmi intelligenciája, minél több szeretet van a szívében, annál magasabb rezgésen van, és annál erősebben árasztja lelkéből az Isteni fényt. Egy igaz szeretettel teli kis szív csodákra képes, és a belőle áradó jóság és szeretet elhozza a békét, és harmóniát a férfi szívében. 
Az angyali nő sosem játszik az érzésekkel, mert a szerelem számára Isten ajándéka és áldása. Lelke sosem vágyik kalandokra és sosem keres méltatlan kapcsolatokat.
Hű marad lelke hangjához, követi az Isteni fényt és kivárja azt a férfit, akivel megélheti az Isteni minőséget és szeretetet. 
Heni
 

1920342_10152795644824540_1276076562329741248_n.jpg

 

Az igazi nő...

Egy igazi nő nem akar mindenkit meghódítani. Önértékelésében elég erős ahhoz, hogy csupán annak adja oda magát, akihez valódi érzelmek fűzik. Megérti, hogy azok a kapcsolatok, melytől azt reméli, hogy visszaadják önbizalmát, többnyire ártalmasak. 
Tudja, hogy a férfi csupán visszatükrözi azt, ami a lelkében él. Ahhoz, hogy valaki megbecsülje, becsülnie kell önmagát. Ahhoz, hogy valaki férfiként viselkedjen, neki igazi nőnek kell lennie. 
Egy igazi nő nem erőszakolja magát a férfira, nem folyamodik cselekhez és praktikákhoz, hiszen tudja, hogy minden a maga idejében történik, amikor mindkét fél megérett rá. 
Nem próbálja "megtéríteni" a férfit, hiszen tisztában van vele, hogy mindenki a saját sorsát éli, és különbözőségeinkből fakadóan mindenkinek más időre van szüksége a felismerésekhez. 
Az igazi nő hisz a férfiben, és tudja, hogy képes megjárni a saját útját. Meghagyja neki a döntés szabadságát. Nem követel a férfitől, hanem támogatja döntéseiben. 
Nem vár senkire, nem állítja meg az életét senki miatt. Ennél többre becsüli önmagát. 
Az igazi nő szereti a férfit úgy, ahogy van. Megérti, hogy az igazi szeretet feltétel nélküli. Nem a kapásról szól, hanem az adásról. Aki szeret, csupán azért teszi, mert neki örömet okoz. 
Ugyanakkor az igazi nő nem alázkodik meg, nem hagyja hogy lábtörlőnek használják. Nem akar mindent megoldani, és kézben tartani, nem akarja irányítani a másikat. 
Az igazi nő minden helyzetben önmaga, nem fél őszintén feltárni érzéseit, de ha itt az idő, továbblép. Megérti, hogy néha egyedül kell lennie ahhoz, hogy alkalmassá tegye önmagát a szerelem befogadására. Az igazi nő tudja, ha egyedül van, nem a férfi hibája. Tisztában van vele, ha ő készen állna rá, már boldog lenne. 
S mikor megérti, hogy az egyedüllét nem azonos a magánnyal, és szívesen tölt időt önmagával, érezni fogja, hogy felkészült az igazi befogadására. 
Egy férfi csak egy igazi nő mellett tud férfi lenni. Ne feledjük, mindenki úgy viselkedik, amit kihoz belőle a másik. 
Így ha megtanulod feltétel nélkül szeretni és csodálni magad, a férfi tiszta tükörként ugyanezt sugározza Rád... 

Mohácsi Viktória

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.