Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csodák szárnyán

2014.07.13

 

 

521540_546673818700352_386878118_n.jpg

 

A csodák szárnyán

Még nagyon különleges napok vannak hátra az év végéig, szinte egyik pillanatról a másikra most sok minden változhat meg és meg is változik. A Fényben megvilágítás alá kerül az a sötétség, azok az árnyak, amelyektől eddig féltünk, s most ráébredünk, mert saját szemünkkel látjuk, hogy ezek nem rémisztőek. Ezek emberiek csupán. 

Átértékeljük önmagunkat azok tükrében, akik most tanítanak bennünket és szerethetővé válik bennünk az emberi gyarlóság. 
Ez a megváltás ideje, és higgyünk benne, hogy meg is váltódik! A sötétség nem rossz, csak nem ismerjük a természetét! 
A sötétségben mélység is van, nem csak gyarlóság! A sötétségben ott az áldás, ha nem veszünk el a félelmeink között!

Olyan, mintha egy tükörteremben állnánk, és visszatükröződnének önmagunk kivetülései. És ha a középpontban megállunk, mélyen lélegzünk és figyeljük az árnyakat, meg fogjuk látni azt, hogy melyik ajtó vezet tovább az utunkon. Ha belülről figyelünk kifelé, nem rontunk neki az összes tükörnek és nem sebezzük meg magunkat a darabjaival. Csak figyeljünk, s a Fény megvilágítja előttünk az utat!

S ez az út a csodák földjén vezet keresztül! És ne gondoljunk nagy dolgokra! A csoda nem a monumentális erőben rejlik, hanem egészen apró, kis történésekben. Csoda az, amikor meghaladjuk a korlátainkat, csoda az, amikor képesek vagyunk a büszkeségünkön felülemelkedni és a szív szavát követni, csoda az, amikor egy megtörünk egy rögzült viselkedésmintát, és máshogyan cselekszünk, csoda az, amikor egy reménytelennek tűnő pillanatban valaki megfogja a kezünket! Ezek a valódi csodák, ne keressünk nagyobbakat, azok majd megtalálnak, amikor készen állunk arra, hogy azokat is befogadjuk. 

Ne siettessük a dolgokat, a legtöbb szépség a lelassulásban és a figyelésben van.
A legtöbb felismerést a legmélyebb csendben és a legsötétebb órákon lehet tenni. Tiszteljük ezeket az időszakokat, mert értünk vannak! 

Bliss 

www.blissragyogas.hu